Funktionella ytterkläder

Funktionella ytterkläder

Junge designar minimalistiska och snygga funktionsjackor av hög kvalitet. De funktionella jackorna är vattentäta, har tejpade sömmar och svetsade dragkedjor. De är designade med speciella detaljer och några med huva inuti kragen.

Vattentålighet
Jackorna har ett vattenpelartryck på 3000 mm. Vattenpelartrycket anger hur stort vattentryck jackans tyg tål. Det vill säga en mantel med ett vattenpelartryck på 3000 mm. kan hålla upp till 3000 mm. vatten innan vattnet tränger in.

Andningsförmåga
Jackorna har en andningsförmåga på 3000 mvp. Material som andas gör att svett och fukt kan transporteras bort från kroppen och ut ur tyget. Andningsförmågan mäts på mängden vatten som kan penetrera ämnet per. kvadratmeter under 24 timmar. Det betyder att en jacka med en andningsförmåga på 3000 mvp låter 3000 gram (3 liter) vatten avdunsta genom en kvadratmeter tyg under en period av 24 timmar.

Tejpade sömmar
För att säkerställa att produkten är så vattentät som möjligt täcks sömmen med en speciell tejp. Denna tejp ökar produktens egenskaper och används i bland annat regnkläder.

Svetsade dragkedjor
Dragkedjorna i jackorna är fastsvetsade i jackorna istället för insydda, vilket gör dem vattentäta och därför idealiska för vattentäta funktionskläder.

Jackorna har en minimalistisk look, var och en med sina egna detaljer, och med sitt stilrena utseende kan de stylas för alla tillfällen. De är särskilt idealiska för övergångsperioden, när vädret är oförutsägbart, för en promenad eller vandring, men de är också mycket användbara för dagligt bruk.

Läs nästa

Feminin estetik

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.