Feminin estetik

Kvinna iförd en gråmelerad ulljacka från Junge står framför en metallisk bakgrund. Exempel på ulljackor och ullkappor för damer från Junge

Höstvinterkollektionen 2019 presenterar en elegant balans mellan feminin estetik och minimalism. Kollektionen visar en enkel känsla av lyx och diskret skönhet. Ett modernt, feminint och sofistikerat förhållningssätt. Stilen är enkel och harmonisk med noggrant utvalda detaljer som kompletterar varje stil.

Ett måste för hösten är den snygga och minimalistiska funktionsjackan, med svetsade dragkedjor - finns i flera utföranden - alla vattenavvisande, vissa vattentäta, men alla i trendig design, alla med sina egna detaljer.

En annan nyckelvara är den tidlösa skräddarsydda jackan, tillgänglig i olika versioner. Den feminina och snygga, dubbelknäppta jackan med rutig, i houndstooth-mönstrad jacquard eller i tweed. Den klassiska ullkavajen, jackan med A-silhuetten och stående krage eller den klassiska ullkappan med päls. Välj bara din favorit.

Rutigt och kamouflage ses fortfarande väldigt mycket i modescenen. Kollektionen visar många rutiga jackor, inklusive tryckta rutiga i flera avslappnade stilar och en quiltad kamouflagejacka i jacquard. Velourjackan är också fortfarande trendig. Den här säsongen kommer velourjackan i två versioner: en kort quiltad Smiling Duck-jacka och en lång dunjacka med päls.

Kollektionen visar snygga och exklusiva jackor med färgade fuskpälsdetaljer och en fuskpälsjacka med djurtryck. Flera av dunjackorna finns även med fuskpäls precis som vissa yllejackor och ullrockar även finns med fuskpäls.

Färgpaletten kännetecknas av djupa och varma färger. Paletten visar en rad vackra, moderna färger som dammblått, rostig orange, koppar och senapsgult. Färgspektrat kompletteras med benvit, ljusgrå, marinblå, mörk flaskgrön och vinröd.

Junges kollektion visar en rad feminina silhuetter, utsökta material av hög kvalitet och många vackra höstfärger.

Välkommen till Junge Autumn Winter 2019 kollektion.

Läs nästa

Funktionella ytterkläder
Kvinna iförd en blå dunjacka med pälsad krage från Junge sitter framför en metallisk bakgrund. Exempel på dunjackor för damer från Junge.

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.